Badeparken i Tvedestrand - sommeren 2018

Tvedestrand badepark åpner sin 5 sesong lørdag 9. juni med flere ny aktivitetselementer, bl. a. med nytt stupetårn og hinderløype-hjul.

badeland, stranda og byne - Klikk for stort bilde Balansehjul badeparken - Klikk for stort bilde Stupetårn badeparken - Klikk for stort bilde

Med solid støtte i fra Gjensidigestiftelsen har Tvedestrand Frivilligsentral investert over kr. 500 000 i nytt

aktivitetsutstyr til denne sesongen - og i år som foregående år er alt gratis å benytte for alle.

Med over 50 000 besøkende i 2017 har Tvedestrand badepark bidratt til økt aktivitet- vanntilvenning- svømmeferdighet- padleferdigheter- mestringsfølelse- integrering og økt stolthet blantbarn og unge i Tvedestrand samt noen stolte mammaer og pappaer i hele regionen. Summen av alt dette er god sommeropplevelse og folkehelse.

Besøkende i badeparken har etterspurt muligheten for å støtte opp om dette unike gratistilbudet med å kunne benytte Vipps. Det er nå mulig på Vipps-nummer: 115281 der all støtte går i sin helhet til barn- unge i badeparken.

Velkommen til Tvedestrand badepark- med Nord-Europas største bade-rigg/aktivitetsapparat!

I skoleferien har parken åpningstid fra 11 til 18 alle dager. Før og etter dette åpner den ca. kl. 14.00 - etter skoletid.

Sist endret 01.06.2018