Betal p-avgiften med mobilen!

Parkering - Klikk for stort bilde Tvedestrand kommune tilbyr, gjennom samarbeidspartner EasyPark, en rask og enkel parkeringsløsning via App*.

Det er flere fordeler med å betale parkeringen med telefonen:

Du betaler kun for faktisk p-tid

Du trenger ikke gå tilbake til p-automaten for å forlenge din p-tid

Du trenger ikke lenger stresse over at din p-tid utløper

Du slipper bekymring med kontanter eller bankkort.

Du slipper legge parkeringsbillett i frontruten

* For deg som ikke har en smarttelefon finnes en telefonsvarertjeneste der du i stedet starter din parkering via en kort telefonsamtale.

Tjenesten kan benyttes uavhengig av telefontype og mobiloperatør og parkeringskostnadene trekkes fra ditt bank eller kredittkort, eller på faktura om du er bedriftskunde.

Du kan registrere deg selv via appen, eller ringe 03456 for å få hjelp til registreringen.

Se etter Easypark klistremerket med takstgruppe på parkeringsautomaten for riktig takstgruppe eller mer informasjon.

EasyPark Appen kan benyttes både av privatpersoner og firmaer, og finnes til iPhone og Android

Vil du vite mer om hvordan mobilbetalt parkering fungerer, besøk vår samarbeidspartner, www.easypark.no

Vennlig hilsen Tvedestrand kommune.

Sist endret 26.06.2018