Invitasjon til gjestebudverter

Møte - Klikk for stort bilde 1 mars inviterer Tvedestrand kommune alle som har vært gjestebudverter til en felles samling der vi presenterer innspillene, og sammen diskuterer veien videre.

Målet med samlingen er å dele informasjon og i samarbeid utarbeide en plan for å realisere kortsiktige tiltak.
Hvor:     Tvedestrand kommune
Når:       1. mars kl 18-20:30

I møtet presenterer og oppsummerer vi innspillene, og diskuterer veien videre.  Innspillene vil være underlag til et mulighetsstudie som legger rammene for en reguleringsplan for sentrumsområdet rundt Tjenna. Men minst like viktig er de kortsiktige tiltakene. I møtet vil vi diskutere og løfte frem gode kortsiktige tiltak, og  forslag til hvem som bør ha ansvar for og bidra i realiseringen.  Tredje punkt på agendaen er en kort evaluering av denne måten å jobbe på.

Alle som har gjennomført gjestebud og sendt inn innspill får personlig invitasjon!
Les mer om mulighetsstudiet her

Velkommen !
Hilsen prosjektgruppa ved