NAV Aust-Agder arrangerer sommerjobbmesse

logo nav - Klikk for stort bilde NAV Aust-Agder arrangerer sommerjobbmesse for Tvedestrand kommune, Vegårshei kommune og Gjerstad kommune, tirsdag 20. februar 2018, i Lisand Industrier sine lokaler, Grendstølveien 16, Tvedestrand, kl. 13.30 - 15.30.

Møt de ulike enhetene på stand!

Ta med oppdatert CV i flere eksemplarer og få et speed intervju med ønsket enhet/er.

Sommervikarer:

Det søkes etter sommervikarer innen følgende fagområder:

- Pleieassistenter
- Helsefagarbeidere
- Sykepleiere
- Vernepleiere
- Miljøterapeuter
- Miljøarbeidere
- Sosionomer
- Fysioterapeuter
- Hjemmehjelp
- Kokker
- Havneverter
- Vedlikeholdsmedarbeidere

Noen av stillingene ønskes fortsatt besatt etter sommerferien så faglærte og ferdigutdannede sykepleiere med autorisasjon oppfordres til å søke.

Studenter innen alle helsefag, inkludert legestudenter, oppfordres også til å søke. For enkelte av stillingen vil det kreves politiattest. For jobb i hjemmetjenesten kreves det førerkort kl B. Aktuelle kandidater bør kunne arbeide minimum fra uke 26 - 31, men det vil være en fordel t.o.m uke 32/33.

I de fleste av stillingene innen helse, vil man inngå i en turnusordning, og man må påregne å arbeide 3 av 6 helger, samt kveld- og nattevakter. For disse stillingene krever det gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig.

For alle stillingene kreves det en alder over 18 år.

Vi sees på jobbmesse tirsdag 20.02.2018, kl. 13.30 - 15:30, i lokalene til Lisand Industrier, Tvedestrand!

Søknader og spørsmål kan sendes til Eli Skaug Syvertsen, NAV - eli.skaug.syvertsen@nav.no, innen 4.februar 2018. Det er viktig at det spesifiseres hvilken stilling man søker på og i hvilken kommune man ønsker sommerjobb i. Ved de helserelaterte stillingene så ønskes det i tillegg spesifisert om man ønsker jobb på sykehjemmet eller i hjemmetjenesten.

Original annonsen fra NAV finner du her:

Sist endret 09.01.2018