Sommerfest i Villa Utsikten barnehage!

Villa Sommerfest 1.jpg - Klikk for stort bilde I går ettermiddag gikk årets sommerfest av stabelen. Tema i år var Hakkebakkebakkeskogen, et tema barna har jobbet jevnt og trutt med hele året. De siste dagene har det blitt jobbet med å stelle i stand kulisser, slik at hagen til Villa Utsikten ble forvandlet til selveste Hakkebakkeskogen.

IAlle barna i barnehagen har fått roller, men hovedrollene var det førskolebarna som hadde. Med kostymer og sminke på plass, ble det noen utrolig flotte aktører som inntok scenen.

Sommerfesten startet med underholdningsbiten der vi fikk se flere ulike scener fra Hakkebakkeskogen. Publikum ble tydelig sjarmert av både Bumlemanns vaskevise, Mikkel Revs jakt etter Klatremus som gang på gang ender med at reven blir lurt, Bakermester Harepus og Bakerguttens fantastiske pepperkakebaking med mye sprell og humor, og Bestemor Skogmus sin nydelige flyvevise. Barna imponerte med å spille gjennom et fullspekket manus på nær 60 minutter, med innlærte replikker og sang!

Bamses fødselsdag avrundet forestillingen, og hele barnehagen var med på denne sangen. Her fikk de minste barna- ekornbarna og museungene også vist hva de var gode for på scenen.

Skuespillerne høstet en velfortjent applaus og ble overrasket av blomster fra vår hedersgjest Boel Marcussen, som har inspirert oss med sine flotte eventyrsamlinger år etter år.

Matserveringen kunne nå begynne, og barnehagen bød på pølser og hjemmelaga saft, mens foreldre sto for deilig kake.

Under maten var det mulig å kjøpe syltetøy som barna har laget i barnehagen, og lodd som foreldrerepresentantene solgte.

Etter hvert var det tid for avslutningsseremoni for de flotte førskolebarna våre, noe som alltid er litt vemodig. Alle barna fikk komme fram og ta i mot gode ord og bilderamme fra sin tid i barnehagen. I år hadde vi også to barn som skal flytte og bytte barnehage, så disse måtte vi også ta avskjed med.

Til slutt sang førskolebarna høyt og flott sin egen førskolesang “Første dag i første klasse”.

Deretter var det foreldrene sin tur til å komme fram og motta en rose som takk for godt samarbeid. Det er ikke bare barna vi kommer til å savne, men også dere flotte foreldre som “slutter” hos oss.

Vi ansatte var så heldige å bli overrasket med gaver og rørende, personlige kort der alle førskolebarna hadde skrevet ned de
fineste og mest sjarmerende ting om oss! Tusen takk <3

Tilslutt var det loddtrekning i regi av foreldrene. Mange vant flotte premier, og de som ikke vant, gikk fornøyd hjem med trøstegevinst.

Vi vil takke dere alle, både barn og voksne, for at vi fikk gjennomført denne flotte sommerfesten!

Villa Sommerfest 2.jpg - Klikk for stort bilde

Villa Sommerfest 3.jpg - Klikk for stort bilde