Står du i manntallet?

valglogo - Klikk for stort bilde

Manntallet for Tvedestrand kommune for stortings- og sametingsvalget 2017 er nå lagt ut til gjennomsyn til og med valgdagen 11. september på Administrasjonsbygget i Tjennaveien 30.

Du er manntallsført på den bostedsadressen du hadde pr. 30. juni i valgåret.  Hvis du har flyttet til en annen kommune, og flyttemeldingen ikke var registrert i folkeregisteret pr. 30. juni, står du fremdeles i manntallet i den kommunen du flyttet fra.  Du kan da velge om du vil stemme på valgdagen i den kommunen du er manntallsført eller om du vil forhåndsstemme.

Forhåndsstemmegivning starter 10. august, du kan stemme alle virkedager i kommunens åpningstid.

Alle stemmeberettigede vil få tilsendt valgkort. Dersom navnet ditt er utelatt fra manntallet, eller det er andre feil i manntallslistene, må begrunnet krav om innføring/oppretting sendes skriftlig til Tvedestrand valgstyre, Postboks 38, 4901 Tvedestrand. Valgstyret vil oppdatere manntallet så lenge det er praktisk mulig.

Lurer du på noe om valg? På valg.no finner du mye nyttig informasjon.

Sist endret 14.07.2017