Ledige stillinger i Tvedestrand kommune

Kommunevåpenet - Klikk for stort bilde

Trives du med utfordringer og fornyelse, og har du lyst til å jobbe med varierte og meningsfylte oppgaver? Da er en jobb i Tvedestrand kommune noe for deg! Hos oss finner du dyktige kolleger, en løsningsorientert kultur, et trivelig arbeidsmiljø og muligheter for faglig og personlig utvikling.

Vi ønsker oss engasjerte, energiske og kreative medarbeidere som hjelper oss med å utvikle og forbedre både tjenestetilbudet til våre innbyggere og vår egen organisasjon.

Vi publiserer fortløpende stillingsutlysninger her på kommunens hjemmeside. Det vil bare være mulig å søke på den enkelte stilling inntil søknadsfristens utløp.

 

Publisert 17.01.2018

Vi søker en utviklings- og fremtidsrettet leder som vil være med å gi et godt helse- og omsorgstilbud til oss som bor i Tvedestrand og til våre besøkende.

Søknadsfrist: 15.02.2018.

Publisert 10.01.2018

Det skal ansettes medarbeider i kombinert stilling som kreftkoordinator i 50 %, og 30 % sykepleier i turnus i sykehjemmet - med mulighet for utvidelse til 50 % i turnusdelen av stillingen.

Snarlig tiltredelse ønskes.

Søknadsfrist: 27. januar 2018.

Publisert 10.01.2018

Ønsker snarlig tiltredelse.

Det skal ansettes fysioterapeut i 60 % fast stilling i den kommunale fysioterapitjenesten. Stillingen er tilknyttet den helhetlige fysioterapitjenesten og organisert i enhet for Omsorg og rehabilitering - avd. for Tildeling, utvikling og innovasjon.

Søknadsfrist: 27. januar 2018.

Publisert 09.01.2018
logo nav

NAV Aust-Agder arrangerer sommerjobbmesse for Tvedestrand kommune, Vegårshei kommune og Gjerstad kommune, tirsdag 20. februar 2018, i Lisand Industrier sine lokaler, Grendstølveien 16, Tvedestrand, kl. 13.30 - 15.30.

Publisert 03.01.2018
Mor og barn

Barneverntjenesten ønsker seg viktige støttespillere i form av gode voksne personer som kan tenke seg å jobbe for barn og unge. Vi trenger besøkshjem, støttekontakt, tilsynsfører, beredskapshjem og fosterhjem.

Publisert 02.01.2018

Det er ledig vikariat i 100 % stilling som pedagogisk leder i Lyngbakken barnehage f.o.m.1.2.18 t.o.m. 4.11.18.

Søknadsfrist: 27. januar 2018.

 

Publisert 02.02.2016
Hender

Tvedestrand kommune er i stadig utvikling, og vi har behov for voksne personer som kan være støttekontakter.

Vi trenger støttekontakter som kan jobbe både med barn og voksne, og være en støtte i fritiden. Det er fint hvis du har bil og kan være med på aktiviteter.

Fant du det du lette etter?

Jobbe i Tvedestrand

Tvedestrand, en sjarmerende sørlandsby med en fantastisk skjærgård og kort avstand til større byområder både i øst og i vest.
Vi har et godt skoletilbud. Her får du også gode helsetjenester, varierte bomiljøer med mulighet for sjønære tomter og et mangfoldig kulturliv.

Tvedestrand kommune har og søker kompetente medarbeidere som løser mange og utfordrende oppgaver i et trivelig miljø.

Velkommen som jobbsøker!

Elektronisk søknadsskjema

Vi benytter elektronisk søknadsskjema. Link finnes også nederst i utlysningsteksten til den enkelte stilling.

Politiattest - Vandelsattest

Noen stillinger krever at det leveres politiattest. På hjemmesiden til politiet kan du lese om politiattest/vandelsattest. Her finner du også et eget søknadsskjema.

Login for redigering Login for redigering