Postliste

post - Klikk for stort bildepost Postliste inneholder en oversikt over politiske saker og korrespondanse til og fra kommunen.

Postlisten går et halvt år tilbake i tid. Det er et begregrenset antall saker per side. For å se dokumenter tilbake i tid, må du trykke på "Flere valg" for å avgrense søket til en bestemt periode, saksområde el.l.  

Dokumentene kommer på postlista innen 3 dager fra de er registrert.

Du finner postlisten her.

Politiske møter finner du i postlista under "Vis utvalg" eller trykk her. 

Her kan du finne innkallinger og protokoller for det enkelte møtet ved å trykke på datoene i venstresiden.  I toppen ligger innkallinger og protokoller samlet for hele møtet, og nedenfor finner du sakene hver for seg.

Referat og drøftingssaker har ikke vedlagt saksframlegg og vises derfor med feil tekst: Dokumentet er tilgangsbeskyttet.  Eventuelle dokumenter knyttet til disse sakene legges ut under Annet politisk

Trykker du på selve utvalgsnavnet vil du få opp oversikt over politiske representanter i de forskjellige komiteene og i kommunestyret.

Elev-, barnehage- og personalarkiv inneholder hovedsakelig opplysninger som er unntatt offentlighet. Vi har derfor valgt å ikke publisere disse i postlista fra 01.01.2014.

Sist endret 11.10.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering