Postliste

post - Klikk for stort bildepost Postliste inneholder en oversikt over politiske saker og korrespondanse til og fra kommunen.

Postlisten går et halvt år tilbake i tid. Det er et begregrenset antall saker per side. For å se dokumenter tilbake i tid, må du trykke på "Flere valg" for å avgrense søket til en bestemt periode, saksområde el.l.  

Dokumentene kommer på postlista innen 3 dager fra de er registrert.

Du finner postlisten her.

Politiske møter finner du i postlista under "Vis utvalg" eller trykk her. 

Her kan du finne innkallinger og protokoller for det enkelte møtet ved å trykke på datoene i venstresiden.  I toppen ligger innkallinger og protokoller samlet for hele møtet, og nedenfor finner du sakene hver for seg.

Referat og drøftingssaker har ikke vedlagt saksframlegg og vises derfor med feil tekst: Dokumentet er tilgangsbeskyttet.  Eventuelle dokumenter knyttet til disse sakene legges ut under Annet politisk

Trykker du på selve utvalgsnavnet vil du få opp oversikt over politiske representanter i de forskjellige komiteene og i kommunestyret.

Vi har byttet system 01.01.2014  Går du inn på en sak fra før det, vil du få opp "ingen tilgang". Vil du se denne saken må du lete her eller kontakte oss.

Elev-, barnehage- og personalarkiv inneholder hovedsakelig opplysninger som er unntatt offentlighet. Vi har derfor valgt å ikke publisere disse i postlista fra 01.01.2014.

 

Sist endret 11.11.2014
Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering