Næringsutvikling

Tvedestrand har et variert næringsliv med mekanisk industri, trebearbeidende industri samt tilbud innen handel, service og annen tjenesteproduksjon. Her finner du nyskapende teknologi hånd i hånd med tradisjonelt håndverk og kunst.

Foto: Atle Goutbeek - Klikk for stort bildeFoto: Atle Goutbeek

Tvedestrand kommune jobber for et nært samarbeid med næringslivet i kommunen. Det gjelder både i form av et løpende samarbeid med den enkelte bedrift og ved tilrettelegging for møteplasser mellom bedrifter og kommunen. Sammen med sentrale aktører ble det i 2016 jobbet frem en næringspolitisk handlingsplan, som rulleres hvert år.  Ordfører, rådmann og næringssjefen utgjør kommunens næringsteam. Teamet ønsker å være tett på det som skjer i kommunen, og deltar gjerne på møter og bedriftsbesøk.

Arbeidet med å legge til rette for attraktive næringstomter på A67 Tvedestrand næringspark pågår for fullt. Ta gjerne kontakt med næringssjefen for mer informasjon. 

Har du et utviklingsprosjekt og ønsker informasjon om finansieringsmuligheter eller tips om kompetansemiljø kan næringssjefen bistå.

Har du planer om å starte opp en bedrift ta en prat med næringssjefen. Vi er deleiere i Etablerersenteret i Arendal der du kan få ytterligere bistand.

 

TENK InnovasjonsLAB.jpg - Klikk for stort bilde TENK InnovasjonsLab er et regionalt innovasjonsmiljø som er til for gründere, for de som tenker annerledes og for de som vil være med på å utvikle noe nytt. Her dyrkes frem bærekraftige ideer, og tilbys hjelp til å søke om offentlige virkemidler. Her får du tilgang til store, internasjonale nettverk.

TENK InnovasjonsLab tilbyr kontorplass for en dag, noen uker eller måneder, og vi har test- og prototyplaboratorium in-house. Vi skal skape arbeidsplasser og hjelpe til å rekruttere kvalifisert arbeidskraft. www.tenkinnovasjon.no

Ansvarlig Anne Torunn Hvideberg. Sist endret 27.06.2018
Fant du det du lette etter?

Kontaktinformasjon

Anne Torunn Hvideberg

Næringssjef
Telefon :909 87 098
E-post :anne.torunn.hvideberg@tvedestrand.kommune.no
Login for redigering Login for redigering