Purring og rutiner for innfordring

Team økonomi har ansvar for innfordring av kommunale eiendomsavgifter og andre kommunale krav for Tvedestrand kommune.

Ved forfalt og ubetalt faktura innfordrer Tvedestrand kommune ved å sende ut inkassovarsel, betalingsoppfordring og deretter varsel om tvangssalg/utleggsforretning.

Finansdepartementet fastsetter hvert år inkassosatser og nivået på renter og gebyrer som kan legges til opprinnelig fakturabeløp ved forsinket betaling.

Tvedestrand kommune v/team økonomi driver egeninnfordring og har hånd om hele prosessen fra inkassovarsel til evt sak hos Tingretten eller Namsmannen.

Kredinor krever inn parkeringsbøter. Kontakt ps@kredinor.no. Kontaktperson i Tvedestrand kommune vedr. parkeringsbøter er Otto Bugge, telefon: 371 99 555.

Ta gjerne kontakt med innfordring om

• Du har fått et varsel og har spørsmål til varselet (inkasso, betalingsoppfordring eller varsel om tvangssalg/utleggsforretning)
  • Du har fått et varsel, selv om du har bestridt kravet overfor enheten som har gitt tjenesten

Ta gjerne kontakt med team økonomi om