Koronatelefonen: 94 84 08 22

Telefonen er åpen tirsdag og onsdag 08.30-14.00.

28. juni, 26. juli og 23. august er telefonen stengt.

Alle henvendelser til kommunen som gjelder korona, slik som vaksiner, koronasertifikat og testing, skal gå til dette telefonnummeret. 

Koronavaksinasjon – neste oppfriskningsdose, dose nummer 4

Photo by Ivan Diaz on Unsplash   

Fra 1. juli er anbefalingen at personer fra 75 år og eldre kan få sin neste oppfriskningsdose, altså dose nummer 4. Man vil ikke få innkalling til time denne gangen, men må bestille timen selv ved å ringe koronatelefonen eller sende mail.  

Dette gjelder hjemmeboende innbyggere i Tvedestrand. Vi ber om at eldre som ikke klarer å bestille selv, får hjelp av pårørende eller bekjente.  

Vaksinasjon vil pr. dags dato fortrinnsvis ha åpent på onsdagene på dagtid fremover, med noen få unntak.  

For personer fra 65 år og oppover vil det åpnes for denne dosen etter 1.september 2022. Disse vil heller ikke få innkalling, og må bestille timen selv ved å ringe koronatelefonen eller sende mail. 

Ifølge FHI og Helsedirektoratet så anbefales denne dosen selv om man har gjennomgått koronasykdom også. Dersom gjennomgått sykdom, opplys om det ved bestilling av vaksine.   

Koronatelefonen i kommunen er åpen for spørsmål og bestilling av timer til vaksine tirsdager og onsdager 08:30-14:00, stengt andre dager. Send gjerne mail til koronavaksine@tvedestrand.kommune.no dersom du mot formodning ikke skulle komme gjennom – da vi til tider har stor pågang på telefonen.