Fritidsfiske - innlandsvann

Våre fiskevann tilbyr naturskjønne omgivelser, stillhet og gode stunder alene eller sammen med dine fiskekamerater. Vi kan ikke garantere fangst, men vi kan garantere gode og minnerike opplevelser.

Avgift for laks, sjøørret og sjørøye - fiskekort 

Tvedestrand jeger og fiskeforening

Storelva er en del av Vegårvassdraget. Vegårvassdraget er lakseførende fra utløpet i Sandnesfjorden i Tvedestrand kommune og totalt 35 kilometer opp til Hommelskårtjern og Hauglandsfossen (i tillegg til sideforgreninger). Sesongen starter første  juni for sjøørreten og første august for laksen. Sesongen går ut september. Fiskekort kjøpes via internett, og kan kjøpes for en dag, ei uke eller årskort. Fiskekort for Storelva her.

Skjerkavassdraget har flott natur- og kulturlandskap. Mange fine fiskevann med ørret og abbor, og flotte overnattingsplasser. Skjerkavassdraget strekker seg fra Vegårshei, gjennom Tvedestrand og ut i Storelva. Fiskekort til Skjerka fellesfløting får du her. Kontaktperson for Skjerka fellesfløting er Halvor Skjerkholt, telefon 99 47 67 96 og e-post: h.skjerkholt@Hotmail.com

Gjevingvassdragets fiskelag disponerer de fleste innlands fiskeområdene øst i Tvedestrand, hvor det er et eget kart som viser hvilke vann som kan fiskes i og de vannene som ikke er merket med grønt er det fiskeforbud i. Det er mulig å kjøpe ukeskort og årskort for å fiske i Gjevingvassdragets områder. Fiskekort kan kjøpes i butikken på Gjeving, eller på VIPPS 138291. Kart, regler og mer info her. (PDF, 460 kB)

Det er mulighet for å låne kano og kajakk av Frivilligsentralen.

Annet

Direktorat for naturforvaltning
Lov om laksefisk og innlandsfisk
Forskrift om fiske i vassdrag med laks og sjøaure i Aust-Agder
 

Kontaktinformasjon

Martin Due-Tønnessen
Prosjektleder/planlegger, miljørådgiver
E-post
Mobil 90 61 85 28