Vannkvalitet i badeparken

Badeparken har siste åpningsdag søndag 20. august (hvis vi ikke må stenge tidligere av andre grunner). 

Tvedestrand badepark

Badeparken 2022 - Klikk for stort bildeBadeparken 2022 Joanna Goralska

Tvedestrand badepark ligger midt i byens sentrum, i Tjenna. Badeparken har mange aktivitetselementer i vannet og en sandstrand. Det har kommet til noen nye aktivitetselementer i 2022. Det er en stor gressplen og et lekeapparat like ved. 

Aktivitetselementene ligger på dypt vann, og passer for de som er svømmedyktige. De yngste barna må ha med seg foresatte.

Alle som bruker aktivitetselementene må ha på seg flytevest. Det samme gjelder alle som bruker padleutstyret.

Det er fysisk krevende å leke seg i badeparken. Husk derfor å ta pauser underveis, og få i deg nok mat og drikke.

All bading skjer på eget ansvar. Det er ikke badevakt i anlegget, men en strandvert er til stede i skolens sommerferie hver dag kl. 11.00-18.00. Strandverten håndterer blant annet utlån av flytevester og padleutstyr.

Utlån av flytevester til barn og voksne er gratis. 

Aktivitetselementene settes ut litt før skoleferien starter, og tas opp litt etter at ferien er slutt. På kommunens facebook-side vil det komme informasjon når elementene er satt ut.

Det er gratis å bruke badeparken. Noen av de som har brukt badeparken har ønsket å gi en gave. Er du blant dem kan du bruke VIPPS 115281 (Tvedestrand kommune). Merk gjerne overføringen med badepark.

Det er ikke tillatt å mate fuglene på hovedstranden - men man kan mate dem på den lille stranden borte ved fotgjengerovergangen mot byen.

Kontaktinformasjon

Arne Martin Gjøseid
Medarbeider frivilligsentralen
E-post
Mobil 95 70 78 79

Tilstede en dag i uka etter 20. september