Tvedestrand badepark fikk dessverre ikke tilbake den gode/trygge vannkvaliteten grunnet flere kraftige regnskyll før sesongslutt den 21. august. Vi takker alle som har besøkt oss denne sommeren og ønsker alle nå en fin høst!

 

Tvedestrand badepark

Badeparken 2022 - Klikk for stort bildeBadeparken 2022 Joanna Goralska

Tvedestrand badepark ligger midt i byens sentrum, i Tjenna. Badeparken har mange aktivitetselementer i vannet og en sandstrand. Det har kommet til noen nye aktivitetselementer i 2022. Det er stor gressplen og et lekeapparat like ved. 

Aktivitetselementene ligger på dypt vann, og passer for de som er svømmedyktige. De yngste barna må ha med seg foresatte.

Alle som bruker aktivitetselementene må ha på seg flytevest. Det samme gjelder alle som bruker padleutstyret.

Det er fysisk krevende å leke seg i badeparken. Husk derfor å ta pauser underveis, og få i deg nok mat og drikke.

All bading skjer på eget ansvar. Det er ikke badevakt i anlegget, men en strandvert er til stede i skolens sommerferie hver dag kl. 11.00-18.00. Strandverten håndterer blant annet utlån av flytevester og padleutstyr.

Aktivitetselementene settes ut litt før skoleferien starter, og tas opp litt etter at ferien er slutt. På kommunens facebook-side vil det komme informasjon når elementene er satt ut.

Det er gratis å bruke badeparken. Noen av de som har brukt badeparken har ønsket å gi en gave. Er du blant dem kan du bruke VIPPS 115281 (Tvedestrand kommune). Merk gjerne overføringen med badepark.

Det er ikke tillatt å mate fuglene på hovedstranden - men man kan mate dem på den lille stranden borte ved fotgjengerovergangen mot byen.

Kontaktinformasjon

Lars Henrik Molleklev
Leder, frivilligsentralen
E-post
Mobil 94 50 15 00

Henvendelse i kommunehuset