Tvedestrand badepark 2021

Av smittevernhensyn blir det dessverre ikke ordinær drift med baderigg i badeparken i sommer, men det blir gratis utlån av padleutstyr - kajakker, SUP-brett, vester m.m.

Åpningstider:  11.00 - 18.00 hver dag i juli måned.

Utlån og retur skjer kun ved henvendelse til strandvertene, som vil klargjøre til neste utlån.

Det er vestpåbud i badeparken.

Vi oppfordrer alle til å utvise god køkultur og holde avstand. Tilbudet kan bli endret på kort varsel dersom smittehensyn krever det.

Tvedestrand badepark

Tvedestrand badepark ligger midt i byens sentrum, i Tjenna. Badeparken har mange aktivitetselementer i vannet, samt en sandstrand.

Aktivitetselementene ligger på dypt vann, og passer for de som er svømmedyktige. De yngste barna må ha med seg foresatte.

Alle som bruker aktivitetselementene må ha på seg flytevest. Det samme gjelder alle som bruker padleutstyret.

Det er fysisk krevende å leke seg i badeparken. Husk derfor å ta pauser underveis, og få i deg nok mat og drikke.

All bading skjer på eget ansvar. Det er ikke badevakt i anlegget, men en strandvert er til stede i skolens sommerferie hver dag kl. 11.00-18.00. Strandverten håndterer blant annet utlån av flytevester og padleutstyr.

Aktivitetselementene settes ut litt før skoleferien starter, og tas opp litt etter at ferien er slutt. På kommunens facebook-side vil det komme informasjon når elementene er satt ut.

Det er gratis å bruke badeparken. Noen av de som har brukt badeparken har ønsket å gi en gave. Er du blant dem kan du bruke VIPPS 115281 (Tvedestrand kommune). Merk gjerne overføringen med badepark.

Det er ikke tillatt å mate fuglene på hovedstranden - men man kan mate dem på den lille stranden borte ved fotgjengerovergangen mot byen.

Kontaktinformasjon

Lars Henrik Molleklev
Leder, frivilligsentralen
E-post
Mobil 945 01 500

Henvendelse i kommunehuset