Tvedestrandsskolen

Tvedestrandsskolen består fra 01.08.2023 av 1 ungdomsskole og 2 kommunale grunnskoler hvor en avdeling er i sentrum og 1 skolen er grendeskole på Vestre Sandøya i kommunen.

Overblikk byggeplassen for bygging av nye Tvedestrand barneskole - Klikk for stort bildeOverblikk byggeplassen for bygging av nye Tvedestrand barneskole

Den 01.08.23 åpnes ny barneskole i Tvedestrand. Da slås tidligere Holt skole, Dypvåg skole, Songe skole og Tvedestrand skole sammen til en ny skole som har fått navnet Tvedestrand Barneskole.

Her skal alle elevene fra 1. – 7. trinn gå fra høsten 2023, med unntak av de som går i 1. – 4. trinn på Vestre Sandøya skole.

Skisse av nye Tvedestrand barneskole - Klikk for stort bildeSkisse av nye Tvedestrand barneskole

Både elever og ansatte har forberedt seg godt det siste året og gleder seg til en ny moderne skole med mange muligheter. Rektor på den nye skolen heter Stig Ertzeid.

I tillegg har vi en kulturskole som gir et bredt tilbud til elever fra Vegårshei, Gjerstad, Risør og Tvedestrand. Se her for mer informasjon om kulturskolen.

Tvedestrand har også ny, flott videregående skole, sentralt beliggende på Mjåvann. 

I vår kommune er vi dessuten så heldige at vi har MOTIO – Akademiet for dans, Risøy folkehøyskole og Kystleirskolen på Risøya.

Besøksadresse: Tjennaveien 30, 4900 Tvedestrand (kommunehuset i Tvedestrand)

Postadresse: Tvedestrand kommune, postboks 38, 4901 Tvedestrand

For mer informasjon om skoler og skolerelaterte emner se hovedmenypunktet for skole som du finner her.

Informasjon om Foresattportalen. (PDF, 595 kB)

Kontaktinformasjon

Esther Kristine Hoel
Sektorleder læring og oppvekst
E-post
Mobil 45 03 51 39