SMS-varsling til innbyggere

Tvedestrand kommune har tatt i bruk varslingssystemet Varsling24 for at innbyggere i et definert område kan varsles om hendelser via SMS.

Vi kan varsle på SMS til mobiltelefon, talemelding til fasttelefon og e-post.

Når blir systemet brukt?

Det kan for eksempel være ved vannavstengning, stengte veier, evakuering og andre forhold som krever rask informasjon. Det kan også brukes til å sende informasjon som kommunen mener er relevant å nå ut til alle innbyggere med.

Kan vi nå deg?

Det finnes to ulike registre man kan velge å registrere seg i for at vi skal nå privatpersoner (Her kan du også kontrollere om du allerede er registrert).

  1. www.norge.no/oppdater-kontaktinformasjon I dette felles nasjonale kontaktregisteret anbefaler vi å legge inn både mobiltelefon og e-postadresse da mange henvendelser fra det offentlige vil foregå her i fremtiden. Dette på lik linje med selvangivelsen som dere kanskje er kjent med fra tidligere.
  2. www.varslemeg.no som er et tilleggsregister kun koblet opp mot Varsling24.

Bedrifter

Bedrifter må registrere nøkkelpersoner ved å gå inn på linken www.varslemeg.no da telefonnummer til bedrifter ikke kan hentes fra andre kanaler.

Er mitt mobilnummer registrert?

Så lenge du er registrert i «kontaktregister for offentlig forvalting» på riktig adresse er alt i orden.

Din oppføring kan du sjekke ved å logge deg inn her:

http://www.norge.no/oppdater-kontaktinformasjon  

Du kan kontrollere dine tilleggsoppføringer på www.varslemeg.no  

Jeg har hemmelig nummer. Blir jeg varslet?

Varsling 24 varsler ikke hemmelige nummer. Hvis du allikevel ønsker å få varsel fra din kommune, gjør en tilleggsoppføring på www.varslemeg.no  Kryss av for "hemmelig nummer".

Kontaktinformasjon

Anton Thomassen
Enhetsleder
E-post
Telefon 37 19 95 44
Mobil 951 97 065

Enhetsleder. Overordnet ansvar for Teknisk drift.