Betale for parkering

Det er flere fordeler med å betale parkeringen med telefonen:

Du betaler kun for faktisk p-tid
Du trenger ikke gå tilbake til p-automaten for å forlenge din p-tid
Du trenger ikke lenger stresse over at din p-tid utløper
Du slipper bekymring med kontanter eller bankkort.
Du slipper å legge parkeringsbillett i frontruten

Du finner en billettautomat ved alle avgiftsbelagte parkeringsplasser. Flere av disse tar både kort, kontanter og betaling via app. Betalingsinformasjon finnes på automatene. Dersom det er feil med en automat så meldes dette til Kommunalteknikk, slik at vi kan få fikset feilen.

Ved betaling med kort kan du avbryte ved å sette inn kortet på ny, slik betaler du bare for den faktiske tiden du står. 

For deg som ikke har en smarttelefon finnes en telefonsvarertjeneste der du i stedet starter din parkering via en kort telefonsamtale.

EasyPark

Betaling for parkering via mobiltelefon. SMS-varsel sendes ut 15 min før parkeringstiden utløper. EasyPark-appen kan benyttes både av privatpersoner og firmaer, og finnes til iPhone og Android. Se etter EasyPark-klistremerket med takstgruppe på parkeringsautomaten for riktig takstgruppe eller mer informasjon.

Betal på mobiltelefonregningen

Send SMS til 2410 med firesifret sone, mellomrom og bilens registreringsnummer. Da blir parkeringsavgiften lagt på mobiltelefonens faktura. Maksimal parkeringstid er 2 timer pga. regler for maksbeløp ved mobilkjøp. 
For SMS-kunder kommer det et tillegg på 25 % på timeprisen.

Abonnement

Inngå abonnementsavtale med EasyPark og få månedlig faktura. Et firma kan få spesifisert faktura for flere biler. Parkering startes og stoppes ved å ringe 03456. 

Betal via app

Du kan også betale via EasyPark sin app. Den finnes for iPhone og Android. 
For app-kunder kommer det et tillegg på 15 % på timeprisen.

Les mer på easypark.no

Parkeringsskive

Det er innført parkeringsskive (P-skive) på parkeringsplassene til Joker. Her er det lov å stå 30 minutter gratis, dersom du har slik P-skive. Hvis du mangler skive, så kan du også skrive tidspunkt for ankomst til plassen på en papirlapp og legge i frontruten.

Kontaktinformasjon

Anton Thomassen
Avdelingsleder kommunalteknikk
E-post
Mobil 95 19 70 65