Betale for parkering

Det er flere fordeler med å betale parkeringen med telefonen:

Du betaler kun for faktisk p-tid

Du trenger ikke gå tilbake til p-automaten for å forlenge din p-tid

Du trenger ikke lenger stresse over at din p-tid utløper

Du slipper bekymring med kontanter eller bankkort.

Du slipper legge parkeringsbillett i frontruten

Du finner en billettautomat ved alle avgiftsbelagte parkeringsplasser. Flere av disse tar både kort, kontanter og betaling via app. Betalingsinformasjon finnes på automatene. Dersom det er feil med en automat så meldes dette til Teknisk drift, slik at vi kan få fikset feilen.

Ved betaling med kort kan du avbryte ved å sette inn kortet på ny, slik betaler du bare for den faktiske tiden du står. 

For deg som ikke har en smarttelefon finnes en telefonsvarertjeneste der du i stedet starter din parkering via en kort telefonsamtale.

Easypark

Betaling for parkering via mobiltelefon. SMS-varsel sendes ut 15 min før parkeringstiden utløper. EasyPark Appen kan benyttes både av privatpersoner og firmaer, og finnes til iPhone og Android. Se etter Easypark klistremerket med takstgruppe på parkeringsautomaten for riktig takstgruppe eller mer informasjon.

Betal på mobiltelefonregningen

Send SMS til 2410 med firesifret sone, mellomrom og bilens registreringsnummer. Da blir parkeringsavgiften lagt på mobiltelefonens faktura. Maksimal parkeringstid er 2 timer pga regler for maksbeløp ved mobilkjøp. 
For SMS-kunder kommer det et tillegg på 25% på timeprisen.

Abonnement

Inngå abonnementsavtale med Easypark og få månedlig faktura. Et firma kan få spesifisert faktura for flere biler. Parkering startes og stoppes ved å ringe 03456. 

Betal via app

Du kan også betale via Easypark sin app. Den finnes for iPhone og Android. 
For app-kunder kommer det et tillegg på 15% på timeprisen.

Les mer på easypark.no

Parkeringsskive

Det er innført parkeringsskive (P-skive) på parkeringsplassene til KIWI. Her er det lov å stå 30 min. gratis, dersom du har slik P-skive. Hvis du mangler skive, så kan du og skrive tidspunkt for ankomst til plassen på en papirlapp og legge i frontruten.

Kontaktinformasjon

Anton Thomassen
Avdelingsleder kommunalteknikk
E-post
Telefon 37 19 95 44
Mobil 951 97 065